Vorige | Volgende
Verkocht

Tureluurweg 0 ong ALMERE

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

HET PROJECT IS HELEMAAL VERKOCHT EN INMIDDELS BEWOOND. WILT U OOK EEN LOODSWONING BOUWEN IN...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2015
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, open ligging, vrij uitzicht

Omschrijving

HET PROJECT IS HELEMAAL VERKOCHT EN INMIDDELS BEWOOND.
WILT U OOK EEN LOODSWONING BOUWEN IN OOSTERWOLD, NEEM DAN CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEDEN.

Het oogsten van eigen groenten en fruit - van eigen land - is een wens van velen. Dat is nu in de Randstad mogelijk: in de Moestuin van Oosterwold!

De ontwikkeling van Oosterwold - een 4.300 hectare groot gebied gelegen tussen Almere en Zeewolde - wordt aan de toekomstig bewoners zelf overgelaten, van procedures tot aan de aanleg van de weg- en energieinfrastructuur aan toe. Bij deelname aan de Moestuin van Oosterwold wordt dit allemaal voor u geregeld (en is bij de prijs inbegrepen)! De spelregels van Oosterwold garanderen dat het gehele gebied een ruim, open en groen karakter zal behouden, ingevuld met allerlei vormen van stadslandbouw.
De Moestuin van Oosterwold is een klein project van mensen die op een kavel van 900 - 1.200 m2 een Loodswoning gaan bouwen. Deze woning met een dakhoogte van bijna 4,5 meter heeft geen draagmuren zodat de indeling van de ruimte geheel vrij is. Fase 1 kan 7 of 8 deelnemers krijgen. Plek nummer 6 is vrijgevallen en daarom beschikbaar, een laatste deelnemer kan aansluiten als nummer 8. De basis is een kavel van 900 m2 waarop een Loodswoning type LW107 gebouwd kan worden. Daaromheen komt een moestuin van bijna 650 m2. Het overig deel van uw grond wordt gebruikt voor de bouw van de woning en de ontsluiting. Aankoop van een groter perceel is mogelijk.

De locatie van De Moestuin van Oosterwold is in overleg met optanten bepaald. Het project wordt (ipv aan de Kievitsweg) aan de Tureluurweg gerealiseerd, direct ten zuiden van de kruising met de Vogelweg. De Moestuin woningen komen achter elkaar te liggen aan de kleine landweg die vanaf de Tureluurweg het gebied richting de A27 in gaat.

Voor het bedrag van € 200.000 von wordt op uw woonerf een Loodswoning (variant M1) geplaatst. Een Loodswoning is een metalen gebouwtje, geschikt gemaakt aan de eisen voor bewoning (Bouwbesluit). Standaard voorzien van vloerverwarming, hal, badkamer en toilet, en aansluitingen voor keuken. In de basisuitvoering is de ruimte helemaal open. Tegen meerprijs zijn indelingsvarianten met 1 of 2 slaapkamers mogelijk. Er zijn reeds meerdere woningen uitgetekend en uitgerekend, met extra kamers, extra zonnepanelen, een beloopbare bergruimte boven de badkamer en/of extra deuren of ramen. U ontvangt hiervoor een offerte op maat, afhankelijk van uw wensen zijn de meerkosten tot € 25.000.
De buitenwanden kunnen in 20 verschillende kleuren worden uitgevoerd. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst. De woning is eenvoudig (tegen meerkosten) geheel energieneutraal te maken. Een grotere variant van 142 m2 zal 1.200 m2 grond krijgen en is beschikbaar vanaf € 270.000 von.

Heeft u belangstelling? Op verzoek wordt u de brochure met de technische informatie over het huis toegestuurd, plus een document met veelgestelde vragen over deze bijzondere ontwikkeling. Kent u de locatie en bent u enthousiast geworden voor wonen in De Moestuin van Oosterwold? Bel dan om een afspraak te maken. Dat kan op locatie aan de Paradijsvogelweg, of op kantoor in Almere Poort.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
107 m²
Bruto inhoud
350 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel, vloerverwarming geheel
Warm water
c.v.-ketel
Eigendom ketel
eigendom

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, open ligging, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin

Foto's