Vorige | Volgende
Verkocht

Priamusstraat 0 ong 1363 ALMERE

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

BAHAMA VILLA 240 wordt een markant woonhuis op een mooie locatie in het Homeruskwartier Almere Poort....

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2011-
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

BAHAMA VILLA 240 wordt een markant woonhuis op een mooie locatie in het Homeruskwartier Almere Poort.
De tuin ligt perfect op de zon.

De ligging is erg leuk, heel prominent op de hoek van de Priamusstraat en de Hectorsingel zal het huis een echte blikvanger worden. De woning maakt deel uit van de architectenwijk in Homeruskwartier – Almere Poort. Het gaat om bouwkavel HKW 240, 215 m2 groot.

Het huis is een ontwerp van Sipke Kingma, Bahama architecten, waarvan in deze wijk momenteel 2 andere woonhuizen in aanbouw zijn. Het huis zal worden gebouwd door aannemer Hof-Bouw uit Alkmaar, onder de Woningborg garantie.

De kavel heeft een kenmerkende driehoekige vorm en vormt het sluitstuk van het wijkje. Voor dit ontwerp heeft de gemeente inmiddels goedkeuring gegeven (Welstand), met de mogelijkheid om 2 parkeerplaatsen op eigen erf te realiseren.

Het huis heeft een heldere opzet. De woonkamer heeft een apart zit- en eetgedeelte. Naast de keuken zit praktisch de berging / bijkeuken die ook van buiten bereikbaar is. Op de eerste verdieping twee slaapkamers en de badkamer. Op de bovenste verdieping nog twee slaapkamers en een tweede kleinere badkamer.

De prijs van deze woning is € 369.500 von. Het huis is 125 m2 GO, met een inhoud van 458 m3.

Er zijn twee varianten uitgetekend met uitbreidingen, dwz meer woonoppervlak tot 139 m2 go. De prijs van deze varianten is respectievelijk € 385.800 en € 396.500 von.
Op verzoek worden de tekeningen toegestuurd (via we transfer).

De woning zal traditioneel worden gebouwd en wordt uitgevoerd met een bakstenen gevel (uitvoering in samenspraak met koper te bepalen) met hardhouten kozijnen. Het huis heeft vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdiepingen. De woning is aangesloten op de stadsverwarming. De badkamers zoals ingetekend zijn bij de prijs inbegrepen (stelpost); de keuken niet.
Het huis is energiezuinig (EPC 0.4), natuurlijk mede gezien de grote ramen en de zuid ligging.
Uitvoering in stucwerk of toevoeging van een terras op de eerste verdieping zijn meerwerk opties. Uiteraard kan de indeling nog in overleg met de opdrachtgever worden aangepast.

De tuin loopt rondom het huis. Deze is relatief smal, maar omdat er weinig buren in de omgeving zijn is er toch het gevoel van een vrije ligging. Richting de Hectorsingel is er zicht op een gracht en een rij woningen die onder architectuur zijn gebouwd. Deze kant van het huis ligt vol op het zuiden.

Vanuit de woning loop je zo naar de Homerusmarkt met horeca en kleine winkeltjes, een leuk plein met een grote oude boom, de bushalte en daarachter het Homeruspark. Aan de Poortdreef is recent een grote AH geopend, en er is een supermarkt in voorbereiding naast de Homerusmarkt.


Het Homeruskwartier ligt in het nieuwe stadsdeel Almere Poort met inmiddels meer dan 10.000 inwoners. Omringd door bos en water is de natuur altijd dichtbij. Ook de bereikbaarheid is uitstekend, bushalte om de hoek en Almere Poort heeft een NS station. Aan de Poortdreef is de tweede AH vestiging geopend. Ook scholen, zorg- en sportvoorzieningen zijn in de nabijheid. De gezellige Homerusmarkt ligt op loopafstand. Er komt daar op termijn een supermarkt (er is door de gemeente inmiddels een tender uitgeschreven).

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
125 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
8 m²
Bruto inhoud
388 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
glasvezel kabel, mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Soort verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
centrale voorziening

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's