Vorige | Volgende

PEAK NOORDERPLASSEN 1319 ALMERE

Vraagprijs € 573.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

06-41246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

In verkoop: 51 bijzondere appartementen in Peak Noorderplassen. Peak wordt een gebouw met 51 luxe...

Kenmerken

Soort woning
Appartement/flat
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2021
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Omschrijving

In verkoop: 51 bijzondere appartementen in Peak Noorderplassen.

Peak wordt een gebouw met 51 luxe loftwoningen, ontworpen door Marc Koehler Architects. Op een prachtige rustige plek in de wijk Noorderplassen West, tegenover het jachthaventje en de horeca De Kapitein, met zicht op het water. Peak is wonen met een permanent vakantiegevoel.

Hier een overzicht van de beschikbaarheid van de laatste appartementen. De beschikbaarheid wisselt nog regelmatig. Als het appartement is gereserveerd kun je je aanmelden als reservekandidaat. Alleen de bouwnummers 3,4,7, 24, 31 en 41 zijn direct beschikbaar.

HOEKTUINLOFT - deze woningen liggen op de kop van het gebouw en hebben twee verdiepingen met een hoge begane grond en 2 buitenruimtes.
- € 665.050 von Bouwnummer 1, Wimpelplantsoen 451, 133 m2 GO GERESERVEERD

DUPLEX LOFT - Deze leuke woning ligt aan de parkzijde van het gebouw en heeft 2 verdiepingen die boven elkaar liggen, op de tweede en derde verdieping.
- € 382.500 von Bouwnummer 41, Wimpelplantsoen 426, 75 m2 GO GERESERVEERD

TUINLOFT - de tuinlofts liggen op de begane grond met een 3 meter hoge woonkamer met groot houten vlonderterras, en 3 slaapkamers in split-level opzet.
- € 615.650 von Bouwnummer 3, Wimpelplantsoen 449, 123 m2 GO, 2 badkamers
- € 639.725 von Bouwnummer 4, Wimpelplantsoen 448, 131 m2 GO, 2 badkamers
- € 582.950 von Bouwnummer 7, Wimpelplantsoen 445, 125 m2 GO

PARKLOFT - de parklofts hebben de entree met de slaapkamers op de tweede verdieping en dan de doorzon woonkamer op de eerste. Hier kan een spectaculaire vide gemaakt worden.
- € 590.500 von Bouwnummer 18, Wimpelplantsoen 418, 133 m2 GO
- € 572.300 von Bouwnummer 20, Wimpelplantsoen 420, 129 m2 GO GERESERVEERD
- € 592.300 von Bouwnummer 21, Wimpelplantsoen 421, 133 m2 GO GERESERVEERD
- € 555.600 von Bouwnummer 22, Wimpelplantsoen 422, 125 m2 GO

COMFORT LOFT - gelijkvloerse appartementen verspreid door het gebouw gelegen
- € 513.400 von Bouwnummer 24, Wimpelplantsoen 409, 98 m2 GO, eerste verdieping, ligging en balkon aan parkzijde

WATERLOFT 2 - de entree van 2 van de waterlofts ligt op de tweede verdieping, hier is het plafond 4 meter hoog, de woonkamer ligt op de eerste etage. De meterkast zal nog uit de woonkamer worden verplaatst.
€ 538.420 von - Bouwnummer 31 - Wimpelplantsoen 433, 113 m3 GO

PENTHOUSES
Er komen 2 penthouses, van 242 en 276 m2 met ieder 2 parkeerplaatsen. De indeling is geheel maatwerk. Informeer bij de makelaar voor meer details over deze spectaculaire woningen.

Peak wordt gerealiseerd in Noorderplassen West, op een mooie plek tegenover het haventje met de horeca De Kapitein. Het gebouw heeft enerzijds zicht op het water, de andere kant kijkt uit over een groen parkje met lage bebouwing. Hier zitten ook de buitenruimtes, gelegen op het westen. Het gebouw ligt op loopafstand van de supermarkt, school, gezondheidscentrum en busbaan met halte.

Peak is als gebouw een houten sculptuur, dat als een landmark in zijn omgeving komt te staan. De entree zit onder een hoge poort, met buitenkeuken en buitendouche. Van hier uit komt een looppad over de busbaan naar de waterkant en het haventje.

In Peak komen appartementen van verschillende typen. De genereuze ruimtes met volop daglicht, weidse uitzichten en fijne buitenruimte maken dat wonen hier royaal en relaxed aanvoelt.

DUURZAAMHEID
Peak wordt duurzaam en energieneutraal gebouwd (met een EPC van - 0,02). Hierdoor kun je gebruik maken van een duurzaamheidshypotheek met rentekorting. Het gebouw is enerzijds zeer goede geisoleerd wat leidt tot een lagere energievraag. De buitenzijde krijgt een houten gevelbekleding, het beton van de kelder en de aluminium kozijnen zijn deels van gerecycled materiaal. Overal komt HR+++ glas. Aan de zonzijde komen screens als zonwering. Ieder appartement krijgt een eigen WTW (warmte terugwin) systeem met balansventilatie. Per appartement zijn er 10 zonnepanelen direct gekoppeld aan de woning. De stadsverwarming heeft bij de entree van de wijk ook nog een eigen zonnepanelen veld.

AFWERKING APPARTEMENTEN
Ook binnen is het luxe. Bezoek ontvang je met de videofoon. Er komt vloerverwarming met draadloze thermostaat die per ruimte geregeld kan worden. De badkamer krijgt een wastafelmeubel, douchecabine met glazen deur, drain, regendouche en handdouche. Grote tegels aan wanden (20 x 40) en vloer (30 x 30). Het appartement wordt verder opgeleverd inclusief een complete Bulthaup B1 keuken met Siemens apparatuur. Prachtig Duits design, met berkenhouten laden, strak en perfect afgewerkt. De keuken is verkrijgbaar in de kleuren Alpinewit, Kiezel of Lehm.

BERGING, PARKEREN EN PEAK LOUNGE
Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Als meerwerk kan een laadpaal worden geïnstalleerd. Verder hoort bij ieder appartement een eigen (fietsen)berging in de kelder.
Het is mogelijk om een extra parkeerplaats bij de kopen (€ 25.000 von).

Op de begane grond zit aan de parkzijde de Peak Lounge: een gemeenschappelijke ruimte met bulthaup keuken, douche en een schuifpui naar het grote, erachter gelegen terras. In de hoge ruimte bij de entree komt een buitendouche en een buitenkeuken. Geweldige plekken exclusief voor de bewoners.

BUITENRUIMTE
De Tuinlofts krijgen een houten terras achter de woonkamer (op het dek van de parkeerkelder); de andere appartementen hebben balkons. Deze maken deel uit van het ontwerp van het gebouw met hun houten balustrades en plantenbakken tussen de appartementen. Hier zorgt een inventief in de gevel weggewerkt bewateringssysteem voor verzorgingsgemak.

TYPES
In het gebouw komen verschillende type woningen in diverse afmetingen: geen appartement is hetzelfde. Het zijn gemiddeld gezien grote woningen met een royale ruimtes. Veel woningen hebben een uniek doorzonuitzicht op park en het water van de Noorderplassen. De meeste terrassen van de appartementen liggen aan de westzijde (park).

Helemaal bovenin bevinden zich 2 geweldige penthouses van meer dan 250 m2 GO, met balkon en een patio. De afwerking van deze woningen is helemaal maatwerk. Zij krijgen 2 parkeerplaatsen per woning.

BOUW
Peak wordt gebouwd door aannemer Zenit, onder de Woningborg garantieregeling. Prognose start bouw is begin december dit jaar. De bouwtijd is een half jaar voor de parkeerkelder en 5 kwartaal voor het gebouw zelf. Dat betekent oplevering najaar 2023.

Zie voor alle verkoopdocumentatie alle downloads op de website van de makelaar.

Voor meer impressies bezoek je de projectwebsite peaknoorderplassen.nl.

OMGEVING
Noorderplassen is een heerlijke wijk om te wonen, omringd door water en groen met alle basisvoorzieningen bij de hand (scholen, winkels, zorg). Noorderplassen ademt watersport, voor de deur zit de Watersportvereniging, een jachthaven en De Kapitein, een leuke horecatent waar je heerlijk kunt eten. Binnenkort bouwen zij een nieuw gebouw met veel hout en glas, geïnspireerd op het ontwerp van Peak.
De bushalte is op loopafstand (snelle verbinding met NS station) en met de auto is het 25 minuten naar Amsterdam.

INTERESSE
Stuur een email naar de makelaar om een appartement te reserveren en een afspraak te maken. Bij voorbeeld in De Kapitein, de leuke horeca aan het water direct bij de bouwlocatie.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
12 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
225 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Energie

Isolatie
driedubbel glas, volledig geïsoleerd
Warm water
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Garage

Soort garage
parkeerkelder

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren

Foto's