Vorige | Volgende

Kievitweg Hofvilla3 0 ong Almere

Vraagprijs € 515.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

Hofvilla 03: Individueel en ontzorgd bouwen in Almere Oosterwold! LET OP: ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande villa met garage
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
EPC
0.4

Omschrijving

Hofvilla 03: Individueel en ontzorgd bouwen in Almere Oosterwold!

LET OP: ALLEEN BESCHIKBAAR VOOR MENSEN DIE ZICH HEBBEN INGESCHREVEN BIJ MAAKOOSTERWOLD OF AL EEN KAVEL HEBBEN GERESERVEERD / GROENE STIP MOGEN ZETTEN. De inschrijving voor grond is sinds begin juli 2019 gesloten. Verkoop onder deze condities loopt NIET via de Kavelwinkel in het stadhuis. Bouw elders in Almere is wel mogelijk, vraag de makelaar naar de mogelijkheden en de totale kosten in die situatie.

Zie de downloads op de website van de makelaar voor meer achtergrond informatie en opbouw van de prijs.

Aannemer Hofbouw heeft een mooie serie woningen laten ontwerpen met een moderne uitstraling, welke goed passen in het bijzondere groene woongebied Oosterwold.
Hofvilla 123 zijn 3 woonhuizen van verschillende afmetingen: een bungalow van 100 m2 of 120 m2 bvo (de Hofvilla 01), een woning met een hoge kap met een entrée met hoge vide, en een klassiek huis met zolder en garage ernaast. Allen in dezelfde stijl. Hier vindt u de beschrijving van de Hofvilla 03.

U koopt zelf de grond en met Hofbouw regelt u het bouwrijp maken en de bouw van de woning.
Let op: er zijn niet echt 'kavels' beschikbaar in Oosterwold; in dit gebied loopt alles net even anders.

Kopers bepalen in Oosterwold zelf de locatie en afmeting van hun toekomstig grondstuk. De grond moet ook bouwrijp gemaakt worden. Hofbouw neemt voor kopers deze werkzaamheden voor haar rekening. Daarmee geniet je voor een vaste prijs van de voordelen van wonen in Oosterwold.

De genoemde verkoopprijzen zijn gebaseerd op een individuele ontwikkeling, dus er is geen afhankelijkheid van een groep of voldoende inschrijvingen om te kunnen starten.

Het ontwerp van de woningen
De woningen worden traditioneel gebouwd met bakstenen muren, hardhouten kozijnen en deels een houten gevelafwerking. Ze zijn voorzien van een warmtepomp en pv panelen op het dak. Dit in combinatie met vloerverwarming in het gehele huis.
De plattegronden zitten mooi in elkaar maar uiteraard is er ruimte voor aanpassingen in overleg met de aannemer; tenslotte is iedere woning maatwerk.
Voor de huizen is een technische omschrijving beschikbaar. Voor de bouw in Oosterwold is een aanvullende technische omschrijving opgesteld, omdat de aannemer extra werkzaamheden uitvoert die samenhangen met de ontwikkeling van het gebied. In dit document staat ook uitleg over de prijsopbouw. Zie de website van de makelaar.

De aanneemsom zoals door Hofbouw aangeboden is inclusief een compleet afgebouwde woning met warmtepomp en 3 pv panelen, en verder inclusief
- aansluitkosten nutsvoorzieningen
- legeskosten
- IBA systeem (individuele riolering)
- Grondwerk op de kavel, aanleg waterpartij / sloten
- Drainage
- Heiwerk
- Woningborg garantieregeling
- Ontwikkeling: begeleiding, opstellen ontwikkelplan, tekenwerk, noodzakelijk onderzoek

Daarnaast betaal je voor de grond, notaris en kavelweg. Zie voor een specificatie de prijslijst, beschikbaar op de website van de makelaar.

De prijs ALL IN voor de woning MET garage is
Hofvilla 03, bvo 204 m2, GO 150 m2, inhoud 595 m3, grondstuk 2.000 m2, € 515.000 von.
De genoemde bvo is exclusief de garage, deze mag vergunningvrij worden bijgebouwd.

Het ontwerp van het huis
Hofvilla 3 is een echt huis, met een slanke uitstraling en toch enorm veel leefruimte. Je komt binnen met de houten voordeur met karakteristieke omlijsting, in een ruime hal. De woonkamer heeft aan drie zijden ramen en loopt door achter de hal. Er zijn verschillende indelingsmogelijkheden, met de keuken een voorzijde, zoals uitgetekend. De keuken kan ook in het midden van het huis gelegd worden, zodat je een gescheiden plek krijgt voor de eettafel en het zitgedeelte. Of leg de keuken in de hoek aan de achterzijde, als een klassiek herenhuis, met de eettafel voor de openslaande deuren naar de tuin.
Op de verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een complete badkamer. Deze krijgt een bad, douche, wastafel en tweede toilet. Vaste trap naar de open zolderruimte, met voor en achter twee ramen. Hier staan de installaties en kunnen makkelijk nog extra kamers worden gemaakt. De garage / berging komt naast het huis te staan.


Oosterwold
Oosterwold is een groot buitengebied gelegen tussen de Waterlandse weg en de A27. Er zijn regels vastgelegd in het bestemmingsplan die garanderen dat het gebied open en groen blijft. Hier woon je straks landelijk omringd door bos en (stads)landbouw, en waaraan ook de uitwerking van de kavel moet voldoen. Een belangrijke voorwaarde is dat minimaal de helft van het grondstuk een stadslandbouw bestemming krijgt. Een boomgaard, notenbomen, moestuin, het houden van kippen zijn opties, of je kunt verdiepen in de beginselen van permacultuur voor echt ecologisch beheer.

Voorzieningen zijn er in het nabijgelegen Nobelhorst en op stadslandgoed de Kemphaan. Langs de Kievitweg zal de gemeente een basisschool gaan realiseren.

Interesse? bel met de makelaar om een afspraak te maken voor uitleg over het gebied en de procedure van aankoop van de kavel.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
204 m²
Externe bergruimte
17 m²
Bruto inhoud
595 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
zitbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's