Vorige | Volgende

Hofvilla 01 Oosterwold 0 ong 1349CA Almere

Vraagprijs € 345.340 v.o.n.

Neem contact met ons op

06-41246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

BELANGRIJKE MEDEDELING: Deze informatie is ALLEEN RELEVANT als u bent ingeloot voor een kavel in...

Kenmerken

Soort woning
Bungalow
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2021
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Omschrijving

BELANGRIJKE MEDEDELING: Deze informatie is ALLEEN RELEVANT als u bent ingeloot voor een kavel in Oosterwold. De inschrijvingstermijn (uiterlijk 15 april) is inmiddels verlopen. Als u niet over grond in Oosterwold kunt beschikken is dit geen optie.

Indien u daarentegen bent ingeloot kunt u samen met Hof gaan ontwikkelen en bouwen. Hierbij de informatie over de mogelijkheden daarvan. (Om deze reden staat deze informatie niet online op funda)

Bouwen met Hofbouw is individueel en zonder zorgen uw woondroom realiseren in Oosterwold. Hofbouw neemt ook het ontwikkelwerk voor de kavel op zich.

Zie de downloads voor meer achtergrondinformatie en opbouw van de prijs. Hofbouw heeft inmiddels veel ervaring in het gebied. Speciaal voor Oosterwold is een ontwerp uitgewerkt voor gelijkvloers wonen. De basis woning is 100 m2 bvo, daarnaast is een grotere variant beschikbaar van 120 m2.
Er is ook een tweelaagse variant Hofvilla 02 uitgewerkt. Of kies een van de andere woningen van Hofbouw; u ontvangt dan een offerte op maat.

Bouwen met Hof betekent in de praktijk dat u zelf de grond koopt en met Hofbouw het bouwrijp maken en de bouw van de woning regelt.

In Oosterwold zijn niet echt 'kavels' beschikbaar in Oosterwold; in dit gebied loopt alles net even anders.
Je bepaalt in Oosterwold zelf de locatie en afmeting van het toekomstig grondstuk. Samen met de toekomstige buren regel je de ontsluiting (weg-infrastructuur). De grond wordt niet bouwrijp opgeleverd; Hofbouw neemt voor kopers deze werkzaamheden voor haar rekening. Daarmee geniet je voor een vaste prijs van de voordelen van wonen in Oosterwold.

De genoemde verkoopprijzen zijn gebaseerd op een individuele ontwikkeling, dus er is geen afhankelijkheid van een groep of voldoende inschrijvingen om te kunnen starten.

Het ontwerp van de woningen
De woningen worden traditioneel gebouwd met bakstenen muren, hardhouten kozijnen en indien gewenst deels een houten gevelafwerking. Ze zijn voorzien van een warmtepomp en pv panelen op het dak. Dit in combinatie met vloerverwarming in het gehele huis. Uiteraard voldoet de woning aan de actuele BENGnorm.
De plattegronden zitten mooi in elkaar maar uiteraard is er ruimte voor aanpassingen in overleg met de aannemer. De inpandige plafondhoogte van de bungalow is 2.80 meter, dat geeft een fijn, ruimtelijk gevoel.
Zie voor de afwerking van de huizen de technische omschrijving. In Oosterwold verzorgt de aannemer extra werkzaamheden die samenhangen met de ontwikkeling van het gebied; er is een all in prijs opgesteld. In het document Prijsopbouw staat hierover de uitleg. Zie voor de downloads de website van de makelaar leukehuizen.nl.

De aanneemsom zoals door Hofbouw aangeboden is inclusief een compleet afgebouwde woning met warmtepomp en 3 pv panelen, en verder inclusief
- aansluitkosten nutsvoorzieningen (elektra en water, glasvezel mogelijk zonder kosten)
- leges
- IBA systeem (individuele riolering)
- Grondwerk op de kavel, aanleg waterpartij / sloten
- Drainage
- Heiwerk
- Woningborg garantieregeling
- Ontwikkeling: begeleiding, opstellen ontwikkelplan, tekenwerk, ecologisch onderzoek.

Daarnaast betaal je voor de grond, notaris en kavelweg. Zie voor een specificatie de prijslijst, beschikbaar op de website van de makelaar.

De prijs ALL IN voor de bungalow is
Hofvilla 01, bvo 100 m2, GO 82 m2, inhoud 359 m3, inclusief grondstuk 800 m2 en werkzaamheden bouwrijp maken, € 345.340 von
Hofvilla 01, bvo 120 m2, GO 102 m2, inhoud 430 m3, grondstuk 1.000 m2, € 397.740 von
Hofvilla 02 (2 laags), bvo 150 m2, GO 122 m2, inhoud 540 m3, grondstuk 1.200, € 406.500 von
Berging afm 3 x 5 meter, geïsoleerd, meerprijs € 19.500
Garage afm 3.20 x 6.30 meter, ongeïsoleerd meerprijs € 25.000; isoleren garage € 6.800.

Iedere woning is maatwerk! Voor de types zijn verschillende varianten uitgewerkt. Een andere indeling is mogelijk, hieraan zijn geen meerkosten verbonden zolang er geen extra voorzieningen worden gerealiseerd.

Naast de woning kan een berging of een garage worden bijgebouwd. Dit kan vergunningvrij, zodat aankoop van extra grond niet nodig is. Dat kan een aangebouwde garage of schuur zijn. U kunt ook later zelf een vergunningvrij bouwwerk plaatsen.

Oosterwold
Oosterwold is een groot buitengebied gelegen tussen de Waterlandse weg en de A27. Er zijn regels vastgelegd in het bestemmingsplan die garanderen dat het gebied open en groen blijft. Hier woon je straks landelijk omringd door bos en (stads)landbouw, en waaraan ook de uitwerking van de kavel moet voldoen.

Een belangrijke voorwaarde is dat minimaal de helft van het grondstuk een stadslandbouw bestemming krijgt. Een boomgaard, notenbomen, moestuin, het houden van kippen zijn opties, of je kunt verdiepen in de beginselen van permacultuur voor echt ecologisch beheer.

Voorzieningen zijn er in het nabijgelegen Nobelhorst en op stadslandgoed de Kemphaan. Op het erf Vliervelden is een Odin supermarkt. Langs de Kievitweg zal de gemeente een basisschool gaan realiseren. In het noordelijk deel van het gebied opent deze zomer een grote LIDL supermarkt.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Daktype
plat dak
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
82 m²
Bruto inhoud
360 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
glasvezel kabel, schuifpui, zonnepanelen

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's