Vorige | Volgende
Verkocht

HOFVILLA 01 OOSTERWOLD 0 ong 1349 ALMERE

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

Hofvilla 01: Individueel en ontzorgd bouwen in Almere Oosterwold! Nb de inschrijving voor aankoop van...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande woning
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
EPC
0.4

Omschrijving

Hofvilla 01: Individueel en ontzorgd bouwen in Almere Oosterwold!
Nb de inschrijving voor aankoop van grond is inmiddels gesloten, waarmee de aanbieding niet meer beschikbaar is wanneer u niet staat ingeschreven bij Oosterwold.

Zie de downloads op de website van de makelaar voor meer achtergrond informatie en opbouw van de prijs.

Aannemer Hofbouw heeft een mooie serie woningen laten ontwerpen met een moderne uitstraling, welke goed passen in het bijzondere groene woongebied Oosterwold.
Hofvilla 123 zijn 3 woonhuizen van verschillende afmetingen: een bungalow van 100 m2 of 120 m2 bvo (de Hofvilla 01), en twee eengezinswoningen. Allen in dezelfde stijl.

U koopt zelf de grond en met Hofbouw regelt u het bouwrijp maken en de bouw van de woning.

Er zijn niet echt 'kavels' beschikbaar in Oosterwold; in dit gebied loopt alles net even anders.
Kopers bepalen in Oosterwold zelf de locatie en afmeting van hun toekomstig grondstuk. De grond moet ook bouwrijp gemaakt worden. Hofbouw neemt voor kopers deze werkzaamheden voor haar rekening. Daarmee geniet je voor een vaste prijs van de voordelen van wonen in Oosterwold.

De genoemde verkoopprijzen zijn gebaseerd op een individuele ontwikkeling, dus er is geen afhankelijkheid van een groep of voldoende inschrijvingen om te kunnen starten.

Het ontwerp van de woningen
De woningen worden traditioneel gebouwd met bakstenen muren, hardhouten kozijnen en deels een houten gevelafwerking. Ze zijn voorzien van een warmtepomp en pv panelen op het dak. Dit in combinatie met vloerverwarming in het gehele huis.
De plattegronden zitten mooi in elkaar maar uiteraard is er ruimte voor aanpassingen in overleg met de aannemer; tenslotte is iedere woning maatwerk. De inpandige plafondhoogte van de bungalow is 2.80 meter, dadt geeft een fijn, ruimtelijk gevoel.
Voor de huizen is een technische omschrijving beschikbaar. Voor de bouw in Oosterwold is een aanvullende technische omschrijving opgesteld, omdat de aannemer extra werkzaamheden uitvoert die samenhangen met de ontwikkeling van het gebied. In dit document staat ook uitleg over de prijsopbouw. Zie de website van de makelaar.

De aanneemsom zoals door Hofbouw aangeboden is inclusief een compleet afgebouwde woning met warmtepomp en 3 pv panelen, en verder inclusief
- aansluitkosten nutsvoorzieningen
- legeskosten
- IBA systeem (individuele riolering)
- Grondwerk op de kavel, aanleg waterpartij / sloten
- Drainage
- Heiwerk
- Woningborg garantieregeling
- Ontwikkeling: begeleiding, opstellen ontwikkelplan, tekenwerk, noodzakelijk onderzoek.

Daarnaast betaal je voor de grond, notaris en kavelweg. Zie voor een specificatie de prijslijst, beschikbaar op de website van de makelaar.

De prijs ALL IN voor de bungalow is
Hofvilla 01, bvo 100 m2, GO 82 m2, inhoud 359 m3, grondstuk 800 m2, € 324.400 von

De opzet van de bungalow bestaat uit twee gedeeltes. Het entreegedeelte met de slaapkamers, badkamer, apart toilet en berging. De woon/eetkamer kan op twee verschillende manieren uitgevoerd worden. Het plafond is iets hoger dan gebruikelijk, dat geeft extra woonkwaliteit. De schuifpui geeft toegang tot de achtertuin.

Variant 120 m2 bvo.
Daarnaast zijn inmiddels varianten beschikbaar van 120 m2 bvo. Zie de 4 opties hiervan bij de downloads (website van de makelaar). De meerkosten bedragen € 35.000 voor de bouw, en € 12.000 omdat 160 m2 grond moet worden bijgekocht (kavel van 960 m2, prijspeil 2019). Naast de woning kan een berging of een garage worden bijgebouwd. Dit kan vergunningvrij, zodat aankoop van extra grond niet nodig is. Meerkosten € 25.000.
Zoals gezegd: iedere woning is maatwerk!

Oosterwold
Oosterwold is een groot buitengebied gelegen tussen de Waterlandse weg en de A27. Er zijn regels vastgelegd in het bestemmingsplan die garanderen dat het gebied open en groen blijft. Hier woon je straks landelijk omringd door bos en (stads)landbouw, en waaraan ook de uitwerking van de kavel moet voldoen. Een belangrijke voorwaarde is dat minimaal de helft van het grondstuk een stadslandbouw bestemming krijgt. Een boomgaard, notenbomen, moestuin, het houden van kippen zijn opties, of je kunt verdiepen in de beginselen van permacultuur voor echt ecologisch beheer.

Voorzieningen zijn er in het nabijgelegen Nobelhorst en op stadslandgoed de Kemphaan. Langs de Kievitweg zal de gemeente een basisschool gaan realiseren.

Interesse? bel met de makelaar om een afspraak te maken voor uitleg over het gebied en de procedure van aankoop van de kavel.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
82 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
1 m²
Externe bergruimte
1 m²
Bruto inhoud
359 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel
Voorzieningen
glasvezel kabel, schuifpui, zonnepanelen

Energie

Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's