Vorige | Volgende

Het Klooster Hofvilla 03 0 ong 1341BJ Almere

Vraagprijs vanaf € 510.000 k.k.

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

Hofvilla 03: bouw deze woning op een kavel in Nobelhorst. In de nieuwe wijk Het Klooster komen...

Kenmerken

Soort woning
Woning met garage
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2020
Ligging
In woonwijk, landelijk gelegen

Omschrijving

Hofvilla 03: bouw deze woning op een kavel in Nobelhorst. In de nieuwe wijk Het Klooster komen binnenkort 57 bouwkavels in verkoop. De meeste zijn heel geschikt voor de bouw van dit mooie vrijstaande huis. Wij leggen hieronder uit hoe het werkt.

Zie verder de website van de makelaar voor alle documenten mbt het aanbod.

Wat u ziet is de totaalprijs voor de bouw van een Hofvilla type 3 op bijvoorbeeld kavel NH4378. Deze kavel kost € 190.000, de aanneemsom van de woning inclusief bijkomende kosten is € 320.000. Voor uw eigen rekening zijn alleen nog de kosten van de overdracht (notaris en kadaster), keuken en overige inrichting, aanleg tuin en financieringskosten. De prijs van de aangeboden kavels in Nobelhorst varieert van € 190.000 tot € 265.000.

De aanneemsom inclusief bijkomende kosten is bekend, je kunt het huis uiteraard ook op een andere kavel laten bouwen.

De verkoop van de kavels in Nobelhorst loopt via de gemeente Almere: kijk op 'ikbouwmijnhuisinalmere', of bel met de Kavelwinkel in het stadhuis. De kavels komen in 4 fasen in verkoop, de eerste fase start naar verwachting in juni. De aankoop van de kavel regel je zelf. Dat gaat op inschrijving, alle informatie staat op de website van de gemeente. Als je een kavel hebt kunnen reserveren kunnen wij een afspraak maken om alles met betrekking tot de bouw te bespreken.

Voor iedere kavel heeft de gemeente een kavelpaspoort opgesteld. Op dit kavelpaspoort staat onder andere het bouwvlak en max m2 bvo bouwrecht. De basisafmetingen van de Hofvilla 03 zijn 6.80 meter breed en 10 meter diep. Met de garage ernaast is de breedte 10 meter. Je kunt de garage ook laten vervallen als het niet mooi past. Check goed of het huis op de uitgezochte kavel past. Op de website van de makelaar staan de kavelpaspoorten van de verschillende deelgebieden waar het huis kan worden gebouwd.

Het huis wordt gebouwd door aannemer Hofbouw. Hofbouw is gespecialiseerd in particuliere bouw; eigenlijk is ieder huis altijd maatwerk. Als je nog wat wilt veranderen kan dat, en je weet ook snel wat dit gaat kosten.
De genoemde aanneemsom is op basis van individuele opdracht.

De bouw
Hofvilla 03 wordt traditioneel gebouwd met bakstenen muren, hardhouten kozijnen en indien gewenst deels een houten gevelafwerking. Het huis is standaard voorzien van een warmtepomp en pv panelen op het dak. Dit in combinatie met vloerverwarming op de woonverdiepingen.
De plattegronden zitten mooi in elkaar maar uiteraard is er ruimte voor aanpassingen in overleg met de aannemer; tenslotte is iedere woning maatwerk. Voor de bouw is een technische omschrijving beschikbaar.

De aanneemsom zoals door Hofbouw aangeboden is inclusief een compleet afgebouwde woning met warmtepomp en 3 pv panelen, en verder inclusief
- garage (niet geïsoleerd)
- badkamer
- aansluitkosten nutsvoorzieningen: elektra en water
- legeskosten
- Grondwerk op de kavel en drainage
- Heiwerk (obv stelpost)
- Woningborg garantieregeling

Gegevens van het huis
Hofvilla 03 heeft een footprint van 6.80 breed bij 10 meter diep. De garage /berging is 3.20 m breed en 6.5 m lang.
Het bruto vloeroppervlak(bvo is 204 m2, de netto woonruimte (GO) is 150 m2, inhoud 595 m3.
De genoemde bvo/go is zonder de garage, deze is 20 m2 bvo, 18 m2 netto en 66 m3.

De indeling
Hofvilla 3 is een echt huis, met een slanke uitstraling en toch enorm veel leefruimte. Je komt binnen via de houten voordeur met karakteristieke omlijsting, in een ruime hal. De woonkamer heeft aan drie zijden ramen en loopt door achter de hal. Er zijn verschillende indelingsmogelijkheden, met de keuken een voorzijde, zoals uitgetekend. De keuken kan ook in het midden van het huis gelegd worden, zodat je een gescheiden plek krijgt voor de eettafel en het zitgedeelte. Of leg de keuken in de hoek aan de achterzijde, als een klassiek herenhuis, met de eettafel voor de openslaande deuren naar de tuin.
Op de verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en een complete badkamer. Deze krijgt een bad, douche, wastafel en tweede toilet. Vaste trap naar de open zolderruimte, met voor en achter twee ramen. Hier staan de installaties en kunnen makkelijk nog extra kamers worden gemaakt. De garage / berging komt naast het huis te staan.

Nobelhorst
Nobelhorst ligt in het noordelijk deel van Almere Hout. De wijk blijft kleinschalig van opzet, met de nadruk op nabuurschap. Er wonen inmiddels meer dan 2.000 inwoners in verschillende buurtjes. Nobelhorst is een dorp in de stad waar je de buren kent en de kinderen fijn op straat kunnen spelen. Er is ruimte voor eigen initiatief, en er is een Buurtschuur. Als je in Nobelhorst gaat wonen wordt je automatisch lid van een buurtschap. Er zijn al veel basisvoorzieningen aanwezig: een kleine buurtsuper, opvang en school, huisartsenpraktijk, OV, een eetcafe en binnenkort een frietkar! Naast de A6 vestigt zich binnenkort de Lidl Zero.Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
150 m²
Externe bergruimte
16 m²
Bruto inhoud
595 m³
Perceeloppervlakte
303 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Oppervlakte
303 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, landelijk gelegen
Tuintype
tuin rondom

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's