Vorige | Volgende

Het Klooster Hofvilla 02 0 ong 1341BJ Almere

Vraagprijs € 500.000 k.k.

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

Hofvilla 02: bouw deze woning op een kavel in Nobelhorst. In de nieuwe wijk Het Klooster komen...

Kenmerken

Soort woning
Vrijstaande villa
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
In woonwijk

Omschrijving

Hofvilla 02: bouw deze woning op een kavel in Nobelhorst. In de nieuwe wijk Het Klooster komen binnenkort 57 bouwkavels in verkoop. De meeste zijn heel geschikt voor de bouw van dit mooie vrijstaande huis. Wij leggen hieronder uit hoe het werkt.

Zie verder de website van de makelaar voor alle documenten mbt het aanbod.

Wat u ziet is de totaalprijs voor de bouw van een Hofvilla type 2 op bijvoorbeeld kavel NH4401. Deze kavel van 339 m2 met een bouwvlak van 10 x 14 meter kost € 190.000, de aanneemsom van de woning inclusief bijkomende kosten is € 310.000. Voor uw eigen rekening zijn alleen nog de kosten van de overdracht (notaris en kadaster), keuken en overige inrichting, aanleg tuin en financieringskosten.

De prijs van de aangeboden kavels in Nobelhorst varieert van € 190.000 tot € 265.000.
(Natuurlijk kun je het huis ook op een andere kavel laten bouwen, bijvoorbeeld in Vogelhorst).

De verkoop van de kavels in Nobelhorst loopt via de gemeente Almere: kijk op 'ikbouwmijnhuisinalmere', of bel met de Kavelwinkel in het stadhuis. De kavels komen in 4 fasen in verkoop, de eerste fase start naar verwachting in juni. De aankoop van de kavel regel je zelf. Dat gaat op inschrijving, alle informatie staat op de website van de gemeente. Als je een kavel hebt kunnen reserveren kunnen wij een afspraak maken om alles met betrekking tot de bouw te bespreken.

Voor iedere kavel heeft de gemeente een kavelpaspoort opgesteld. Op dit kavelpaspoort staat onder andere het bouwvlak. De basisafmetingen van de Hofvilla 02 zijn 10.20 meter breed en 7.60 meter diep. Check goed of het huis op de uitgezochte kavel past. Ook op de website van de makelaar staan de kavelpaspoorten van de verschillende deelgebieden waar het huis kan worden gebouwd.

Het huis wordt gebouwd door aannemer Hofbouw. Hofbouw is gespecialiseerd in particuliere bouw; eigenlijk is ieder huis altijd maatwerk. Als je nog wat wilt veranderen kan dat, en je weet ook snel wat dit gaat kosten.
De genoemde aanneemsom is op basis van individuele opdracht.

De bouw
Hofvilla 02 wordt traditioneel gebouwd met bakstenen muren, hardhouten kozijnen en indien gewenst deels een houten gevelafwerking. Het huis is standaard voorzien van een warmtepomp en pv panelen op het dak. Dit in combinatie met vloerverwarming op de woonverdiepingen.
De plattegronden zitten mooi in elkaar maar uiteraard is er ruimte voor aanpassingen in overleg met de aannemer; tenslotte is iedere woning maatwerk. Voor de bouw is een technische omschrijving beschikbaar.

De aanneemsom zoals door Hofbouw aangeboden is inclusief een compleet afgebouwde woning met warmtepomp en 3 pv panelen, en verder inclusief
- badkamer
- aansluitkosten nutsvoorzieningen: elektra en water
- legeskosten
- Grondwerk op de kavel en drainage
- Heiwerk (obv stelpost)
- Woningborg garantieregeling

Gegevens van het huis
Hofvilla 02 heeft een footprint van 10.20 m breed bij 7.60 meter diep.
Het bruto vloeroppervlak is 173 m2, de netto woonruimte (GO) is 120 m2, inhoud 543 m3.

Het ontwerp van de woning
De woning wordt gebouwd in de breedte waardoor je aan de tuinzijde gelegenheid hebt om zowel de zithoek als de eethoek direct aan de buitenruimte te laten uitkomen. Aan de voorkant zit de karakteristieke uitbouw/ entree. Dit is de hal, welke over 2 verdiepingen loopt. Hier zit ook het toilet. De woon/eetkamer heeft een hoekvorm. Je kunt kiezen waar je de keuken wilt maken, aan de voorzijde of aan de achterkant. Op de begane grond is verder een grote bergruimte / bijkeuken, waar ook de installaties staan.
Boven onder de kap zijn er 3 goede slaapkamers en een complete badkamer (met bad, douche, wastafel en tweede toilet).

Nobelhorst
Nobelhorst ligt in het noordelijk deel van Almere Hout. De wijk blijft kleinschalig van opzet, met de nadruk op nabuurschap. Er wonen inmiddels meer dan 2.000 inwoners in verschillende buurtjes. Nobelhorst is een dorp in de stad waar je de buren kent en de kinderen fijn op straat kunnen spelen. Er is ruimte voor eigen initiatief, en er is een Buurtschuur. Als je in Nobelhorst gaat wonen wordt je automatisch lid van een buurtschap. Er zijn al veel basisvoorzieningen aanwezig: een kleine buurtsuper, opvang en school, huisartsenpraktijk, OV, een eetcafe en binnenkort een frietkar! Naast de A6 vestigt zich binnenkort de Lidl Zero.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
120 m²
Bruto inhoud
543 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
op eigen terrein

Foto's