Vorige | Volgende

Auguste Comteweg D E Almere 0 ong ALMERE

Vraagprijs € 370.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

LoftHoeve Oosterwold, een prachtig en bijzonder plan met slechts 8 woningen. Kom op zaterdag 13...

Kenmerken

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2018

Omschrijving

LoftHoeve Oosterwold, een prachtig en bijzonder plan met slechts 8 woningen.

Kom op zaterdag 13 januari naar de inloop voor meer informatie en inschrijving: welkom in de Bouwbieb aan de Auguste Comteweg 15, Oosterwold, van 13.30 tot 15.30 uur.

Binnenkort komt er ook meer informatie beschikbaar op de website van de makelaar.

Oosterwold is het nieuwe, spannende, groene buitengebied bij de Vogelweg in Almere Hout. Hier schrijft niet de overheid voor hoe de woningen moeten worden, maar krijgen initiatieven ruim baan. Vanwege de regels uit het bestemmingsplan krijgt het gebied deels een agrarische invulling in een lage dichtheid van bebouwing. Binnen deze regels is het plan LoftHoeve uitgewerkt: 8 woningen in carrevorm - zoals de karakteristieke boerenhoeves uit het zuiden, in een groot landschap met boomgaard en moestuinen.

De architectuur is modern en duurzaam, met een warme uitstraling. Het gebouw wordt geheel opgetrokken in hout, met hoge glazen puien en balkons, rondom een binnenplaats waar ook de entree van de woningen zit. Er komen 8 woningen in verschillende types en groottes. De indeling wordt in samenspraak met de architecten uitgewerkt. In alle woningen is voldoende ruimte voor de echte Loft opzet: open ruimtes met weinig muren. Een uitvoering met meerdere slaapkamers is ook mogelijk.

Gepresenteerd in de afbeeldingen en kenmerken worden de woningen D en E. Zij liggen op de begane grond met een super breed terras. Er zijn twee indelingssuggesties gemaakt: de open hotelopstelling en een meer traditionele variant met meerdere kamers. Zij hebben 109 m2 netto woonoppervlak. Daarnaast is er voor ieder appartement een aparte externe berging beschikbaar.

Het gebouw komt te liggen op een kavel van rond de 15.000 m2 groot. Het gebouw komt dus midden in het landschap te liggen, omringd door fruitbomen maar wel met voldoende afstand voor zonnig wonen. Er komt een kapschuur voor overdekt parkeren, een tuinkas en een vijver.

De definitieve locatie wordt in samenspraak met de bewoners bepaald. Er is nog ruimte in het verlengde van de Auguste Comteweg, in het deelgebied tussen de Tureluurweg en de Goudplevierweg.

Deelnemen aan LoftHoeve is vanaf het begin kennis hebben van de toekomstige buren en samen het ontwikkeltraject vormgeven. Voor deelname is het noodzakelijk dat u over eigen middelen beschikt (rond de 30.000 euro) om de planuitwerking en reserveringskosten voor de grond te kunnen financieren voordat de financiering gaat lopen bij de overdracht van de grond.

LoftHoeve is in ontwikkeling en zoekt nu deelnemers. Kom naar de presentatie voor alle informatie en uitleg over het gebied, de opzet van het landgoed en het ontwerp. Welkom!


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
109 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
25 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
350 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's