Vorige | Volgende

Auguste Comteweg 17 ong ALMERE

Vraagprijs € 383.860 v.o.n.

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

LoftHoeve Oosterwold, een prachtig en bijzonder plan met slechts 8 woningen. Kijk voor de brochure,...

Kenmerken

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2018

Omschrijving

LoftHoeve Oosterwold, een prachtig en bijzonder plan met slechts 8 woningen.

Kijk voor de brochure, tekeningen, prijslijst en technische omschrijving op de website van de makelaar.

Oosterwold is het nieuwe, spannende, groene buitengebied bij de Vogelweg in Almere Hout. Hier schrijft niet de overheid voor hoe de woningen moeten worden, maar krijgen initiatieven ruim baan. Vanwege de regels uit het bestemmingsplan krijgt het gebied deels een agrarische invulling in een lage dichtheid van bebouwing. Binnen deze regels is het plan LoftHoeve uitgewerkt: 8 woningen in carrevorm - zoals de karakteristieke boerenhoeves uit het zuiden, in een groot landschap met boomgaard en moestuinen.

De architectuur is modern en duurzaam, met een warme uitstraling. Het gebouw wordt geheel opgetrokken in hout, met hoge glazen puien en balkons, rondom een binnenplaats waar ook de entree van de woningen zit. Er komen 8 woningen in verschillende types en groottes. De indeling wordt in samenspraak met de architecten uitgewerkt. In alle woningen is voldoende ruimte voor de echte Loft opzet: open ruimtes met weinig muren. Een uitvoering met meerdere slaapkamers is ook mogelijk.

Gepresenteerd in de afbeeldingen en kenmerken is de woning D. De types D en E liggen op de begane grond met een super breed terras van meer dan 14 meter. Er zijn twee indelingssuggesties gemaakt: de open hotelopstelling en een meer traditionele variant met meerdere kamers. Zij hebben 109 m2 netto woonoppervlak. Daarnaast is er voor ieder appartement een aparte externe berging beschikbaar. Verkoopprijzen: D 383.600 von en E 385.400 von

Type A is een woning over drie bouwlagen. Op de begane grond een berging, hal en een open ruimte geschikt voor kantoor/praktijk aan huis, maar ook bijvoorbeeld voor een woonkeuken. Op de verdieping 1 slaapkamer met badkamer en kleedkamer en suite. Het wonen ligt op de tweede verdieping, boven de poort met een schitterend uitzicht en een groot balkon. Prijs € 656.500 von.
Type B is een woning met een entresol, geschikt als werkplek of extra zithoek. De keuken kijkt uit over de binnenplaats. Grote brede woonkamer, en slaapkamer met inloopkast en badkamer en suite. De prijs is € 426.700 von.
Types C en F zijn gespiegeld. Dit is wonen op de verdieping. Bij de entree is een kleine pantry die toegang geeft tot het grote terras op de begane grond. Boven een super grote woonkamer met vide, en de optie om het ofwel open te houden, ofwel meerdere slaapkamers te realiseren. Verkoopprijzen € 584.000 von.
Type G heeft 3 woonlagen. Hier is het slapen op de begane grond, hier is ruimte voor een master bedroom met aangrenzend terras, 2 slaapkamers, badkamer en grote inpandige berging. De woonkamer heeft een schuin oplopend hoog plafond met enorme raampartijen aan twee zijden. Via een trapje bereik je de entresol met een extra werkplek of bibliotheek. De prijs is € 628.400 von.
Type H ligt aan de andere zijde van de poort en heeft ook 3 woonlagen. Op de begane grond bergruimte en de entreehal. Op de verdieping 2 slaapkamers, inloopkast en grote badkamer, en een eet/tuinkamer grenzend aan het verhoogde terras. Een vide maakt de verbinding met de grote woonkamer met aan drie zijden ramen en een groot balkon. De prijs is € 685.000 von.

Het gebouw komt te liggen op een kavel van rond de 15.000 m2 groot. Het gebouw komt dus midden in het landschap te liggen, omringd door fruitbomen en met onderling voldoende afstand voor zonnig wonen. Er komt een kapschuur voor overdekt parkeren (2 parkeerplaatsen per woning, plus een fietsenschuur), een tuinkas en een vijver.

De definitieve locatie wordt in samenspraak met de bewoners bepaald. Er is nog ruimte in het verlengde van de Auguste Comteweg, in het deelgebied tussen de Tureluurweg en de Goudplevierweg.

Deelnemen aan LoftHoeve is vanaf het begin kennis hebben van de toekomstige buren en samen het ontwikkeltraject vormgeven. Voor deelname is het noodzakelijk dat u over eigen middelen beschikt (van 13.000 tot 20.000 euro) om de planuitwerking en reserveringskosten voor de grond te kunnen financieren voordat de financiering gaat lopen bij de overdracht van de grond.

LoftHoeve is in ontwikkeling en zoekt nu deelnemers. Binnenkort is er presentatie met alle informatie en uitleg over het gebied, de opzet van het landgoed en het ontwerp. Welkom!


Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Begane grond appartement
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
109 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
25 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
350 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Soort verwarming
warmtepomp

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's