Vorige | Volgende

Auguste Comteweg 0 ong ALMERE

Vraagprijs vanaf € 315.000 v.o.n.

Neem contact met ons op

06 41 246405

info@leukehuizen.nl

Omschrijving

Buitenlust Oosterwold (fase 1 De Bonte Specht) is fijn landelijk buiten wonen in een comfortabele...

Kenmerken

Soort woning
Bungalow
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouwjaar
2019
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Omschrijving

Buitenlust Oosterwold (fase 1 De Bonte Specht) is fijn landelijk buiten wonen in een comfortabele geschakelde bungalow van 75 m2 met een ruim prive terras, te realiseren in Oosterwold - Almere.

Welkom bij de presentatie van het plan, donderdag 27 september om 20.00 uur, locatie Bouwbieb Auguste Comteweg 15 Almere Oosterwold. Wilt u zich wel even aanmelden?

Het plan
Buitenlust is een kleinschalig initiatief van slechts 8 gelijkvloerse woningen op een royaal grondstuk van 8.000 m2.
Het rijtje huizen ligt in een mooi aangelegde groene oase met waterpartij, een stuk glooiend terrein, ruimte voor eigen moestuinen en een boomgaard. Het parkeren gebeurt aan de entree van het plan. Voor de woningen komen bergingen te staan, voor de fietsen, tuingereedschap of extra voorraad.

Het ontwerp van de woningen
De acht woningen zijn gelijk van afmetingen maar kunnen in twee plattegronden opgeleverd worden.
De 'traditionele' indeling heeft een hal, twee slaapkamers, badkamer, toilet, berging en woonkamer grenzend aan het terras. Dan is er een 'loft' variant, met een blok met voorzieningen in het midden gelegen en daaromheen in principe open ruimte.
De huizen zijn fijn breed (7.20) en 11.3 meter diep.
De appartementen hebben een plafondhoogte van 3 meter, dat geeft een genereus gevoel van ruimte. Het afwerkingsniveau is hoog. Ieder appartement wordt standaard opgeleverd met vloerverwarming, een eigen warmtepomp en 15 PV panelen. Hemelwater wordt opgevangen en hergebruikt. De EPC is 0, de benodigde energie wordt in principe door de eigen installaties opgewekt. Duurzaam wonen is daarmee niet alleen comfortabel, maar ook voordelig in lasten (de energierekening zal zeer laag zijn). De deuren worden uitgevoerd als stompe deuren. De grote glaspui sluit direct aan op het half overdekte terras.
indien gewenst kunnen de woningen inclusief keuken opgeleverd worden.

Het ontwerp is strak en modern, met betonnen buitenmuren en terras omranding met gevlinderde vloer, en krijgt een warme uitstraling door de houten geveldelen aan de voorzijde.

De locatie
Buitenlust komt te liggen in Oosterwold. In dit bijzondere gebied kunnen initiatiefnemers hun eigen locatie bepalen. Het zoekgebied ligt ofwel aan de Auguste Comteweg (zijstraat van de Tureluurweg), ofwel in het veld tegenover Vogelhorst of de golfbaan, aan de Kievitweg. De bewonersgroep kiest gezamenlijk de exacte plek.

Verkoopprijzen
Als verkoopprijs is aangegeven 'vanaf € 315.000 von'. Dit omdat de laatste calculaties nog worden uitgevoerd. De partijen die Buitenlust samen voor u gaan realiseren zijn al bekend. Dat betekent dat maatwerk mogelijk is in de verdere uitwerking van het plan, wat deels wordt opgepakt in samenwerking met de toekomstige bewoners.

Tijdpad en inschrijving
Buitenlust Oosterwold kan zich als groep aanmelden bij de gemeente wanneer er inschrijvingen zijn op alle woningen. Na de uitnodiging op het stadhuis, waarbij uitleg wordt gegeven over de opzet van Oosterwold, kan de groep de locatie vastleggen. Reken hierbij wel op een doorlooptijd van ongeveer 6 maanden nadat de groep is aangemeld.


Interesse?
U kunt zich al aanmelden om mee te doen. Binnenkort wordt een informatie bijeenkomst georganiseerd waarbij de inschrijvers kennis kunnen maken met de uitvoerende partijen en natuurlijk met elkaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bungalow
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
14 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
270 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
douche, wastafel
Voorzieningen
mechanische ventilatie, schuifpui, glasvezel kabel

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Garage

Soort garage
parkeerplaats

Foto's